• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een advocaat vastgoed kan u op veel gebieden bijstaan.

Denk hierbij aan onder meer, het aan- en verkopen en verhuren van vastgoed, beleggingen in de vastgoedbranche, maar ook aan geschillen tussen u en uw zakenpartners waaronder: (onder)aannemers, leveranciers, architecten en bouwbedrijven.

Op veel gebieden is het raadzaam om zaken vast te leggen in een contract. Als professionele advocaat vastgoed verdiepen wij ons graag in uw bedrijf. Zo kunnen wij u voorzien van het juiste advies dat aansluit bij uw bedrijfsvoering. Maar, we zijn er niet alleen om u bij te staan in het opstellen van contracten of het verlenen van adviezen.

Voor een goede begeleiding bij onderhandelingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het geeft een vertrouwd gevoel wanneer u bij de onderhandelingen wordt bijgestaan door iemand die bekend is de vastgoedbranche en tevens bekend is met uw bedrijfsvoering.
Zo staat u juridisch stevig in uw schoenen. Mocht er toch een geschil ontstaan met een van uw zakenpartners waaronder afnemers, (onder)aannemers, verkopers of verhuurders dan staan wij u ook graag bij .

Professionele advocaat in vastgoed

Een advocaat in vastgoed is juridisch vaker nodig dan u denkt. Daarbij maakt het niet uit of u starter bent op de vastgoedmarkt of al jaren werkzaam bent in de branche. Het juiste juridische advies is belangrijk, ook voor de continuïteit van uw bedrijf. Door ons te verdiepen in uw branche en onderneming, beschikken we altijd over de juiste kennis om u te kunnen bijstaan. De wet-en regelgeving verandert voortdurend. Daarom is het van belang dat er een professionele vastgoed advocaat aan uw zijde staat.

ROXY Advocatuur beschikt over de juiste kennis en heeft een ruime ervaring binnen de vastgoedbranche. Als ondernemer en vastgoed-bezitter is het onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle veranderingen die jaarlijks worden doorgevoerd in de wet-en regelgeving. Een goede advocaat die uw onderneming van binnen en buiten kent, is in deze tijd onmisbaar.

U wilt vooral snel kunnen handelen binnen de vastgoedmarkt. Dit maken wij mogelijk doordat wij al uw juridische werkzaamheden uit handen kunnen nemen. Dankzij een goede samenwerking kunt u doen waar u goed in bent en uw organisatie laten groeien. ROXY Advocatuur regelt de rest.

Neem contact op