• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Zoetermeer, bent u bij ROXY Advocatuur aan het juiste adres. Het advocatenkantoor is opgericht door mr. R.T. de Weijer. We zijn gespecialiseerd in contracten-en vastgoedrecht. Wij hebben een ruime juridische ervaring in zowel de commerciële-als verzekeringsbranche. Het advocatenkantoor ondersteunt ondernemers en vastgoedbezitters in hun werkzaamheden. Zo kunt u doen waar u goed in bent, terwijl wij u de zorg voor het juridische gedeelte uit handen nemen.

ROXY Advocatuur is een advocatenkantoor in Zoetermeer dat staat voor vertrouwen en betrokkenheid bij haar cliënten. Wij verdiepen ons in uw onderneming en zijn tevens thuis is de vastgoedbranche. Daardoor kunnen we u van een professioneel advies voorzien bij juridische vragen en u bijstaan in onderhandelingen of een (gerechtelijk) procedure. Uw belangen staan bij ROXY Advocatuur altijd voorop. Daarbij hebben wij veel aandacht voor uw onderneming. Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat uw advocaat zich verdiept in uw organisatie.

Zo kan elke situatie zo goed als mogelijk ingeschat worden en kunnen wij u bijstaan in juridische vraagstukken en het opstellen van contracten. Dankzij onze brede vakkennis, persoonlijke benadering en betrokkenheid geven wij u een vertrouwd en zeker gevoel. Wij vertalen de wet-en regelgeving naar begrijpelijke taal en doen dit tegen een scherp tarief.

Advocatenkantoor voor de vastgoedbranche in Zoetermeer

Bij ROXY Advocatuur bent u aan het juiste adres voor al uw juridische kwesties op het gebied van vastgoed. In de meest brede zin van het woord. Dit loopt uiteen van huur-en bouwgeschillen tot appartementrechtelijke vraagstukken en perikelen rondom de aan/-verkoop van vastgoed.

ROXY Advocatuur kan u bijstaan in het opstellen van overeenkomsten, maar ook bij het voeren van onderhandelingen tot aan het sluiten van nieuwe overeenkomsten en begeleiding bij ontstane geschillen (al dan niet gerechtelijk).

Wij begeleiden u graag tijdens deze processen. Ook tijdens een lopende procedure neemt ROXY Advocatuur u graag de juridische zorgen uit handen.

Neem contact op