• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

ONDERNEMERS - Als ondernemer bent u een professional binnen uw branche. U heeft kennis en ervaring binnen uw vakgebied, maar loopt bij het ondernemen ook aan tegen juridische problemen/vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan geschillen die voortvloeien uit bestaande overeenkomsten, het aangaan van nieuwe overeenkomsten of juist het hebben van documenten ter voorkoming van geschillen (algemene voorwaarden, privacy statement", etc.). 

VASTGOEDBEZITTERS - Als vastgoedbezitter bent u geïnteresseerd in het beleggen in vastgoed, maar wil daarbij niet te veel tijd kwijt zijn aan de bijkomende “randzaken”. U wilt renderen, maar wilt geen "romslomp" als het bijvoorbeeld gaat om huurovereenkomsten, eventuele overeenkomsten (en uitvoering daarvan) met betrekking tot aanneming van werk, etc.

PARTICULIEREN - Ook als particulier kan u geconfronteerd worden met geschillen die het vastgoedrecht- en contractenrecht betreffen. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een (nieuwbouw) woning, geschillen die voortvloeien uit een verbouwing, of discussies over erfgrenzen. (Let op: wij werken niet op basis van gesubsidieerde rechtshulp).

 

ROXY Advocatuur is er om ondernemers, vastgoedbezitters en particulieren hierin bij te staan en te begeleiden.

Wij vinden het van belang om kennis te maken met u, uw bedrijf en de branche waarin uw bedrijf actief is en / of uw vastgoedportefeuille om u zo van passende bijstand te kunnen voorzien.

U als ondernemer, vastgoedbezitter of particulier kunt zich blijven focussen op wat u het liefst doet: uw bedrijf runnen, uw vastgoedportefeuille uitbreiden en/of beheren en/of u bezig houden met uw dagelijkse bezigheden.

ROXY Advocatuur doet waar zij goed in is: juridische dienstverlening. 

 

Referenties

"Wij hebben het samenwerken met ROXY Advocatuur als zeer plezierig ervaren. Mevr. De Weijer heeft ons enorm geholpen in een zaak die tegen de VvE was aangespannen. Haar kennis en inzicht om de zaak tot een goed einde te brengen heeft ons vertrouwen in haar deskundigheid gegeven."
Aldus: Bestuur VvE Laan van Spieringshoek 21-117 te (3118 LM) Schiedam
"Ik ervaar mr. Roxy als een zeer professioneel en deskundige advocaat. Ze is zeer goed op de hoogte en reageert adequaat op de situaties. Gedurende mijn huurgeschil is ze goed bereikbaar en overziet ze de situatie perfect. De reisafstand tussen Zoetermeer en Oldenzaal is voor haar nooit een probleem."
Aldus: eigenaresse van Candy Corner in Oldenzaal

Contact

ROXY Advocatuur
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

E: info@roxyadvocatuur.nl
W: www.roxyadvocatuur.nl
T: 079-7470236

Kvk-nummer: 73048909
BTW: NL203468284B01
IBAN: NL90 KNAB 0257 9878 27
ten name van ROXY Advocatuur

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden
Klachtenregeling
Verklaring rechtsgebieden NOvA

Social media