• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De drempel van een advocatenkantoor is doorgaans hoog. Moeilijke taal en hoge rekeningen schrikken mensen af. Advocaat mr. Roxy de Weijer maakt de drempel laag; dat ziet zij als haar persoonlijke uitdaging. In haar praktijk ROXY Advocatuur klinkt gewone mensentaal en betaalt u acceptabele tarieven. “Ons ingewikkelde rechtssysteem is geen excuus voor moeilijke woorden en hoge rekeningen”, vindt zij.

Betrokkenheid, vertrouwen en vakkennis

Roxy (mr. R.T.) de Weijer heeft jarenlang in de commerciële en de verzekeringsadvocatuur gewerkt voordat zij in Zoetermeer haar advocatenkantoor startte. Daar zet zij nu haar kennis en ervaring in om ondernemers, vastgoedbezitters en particulieren te helpen bij vragen en problemen over contracten en vastgoedbeheer.

Haar streven is om het best mogelijke oog te hebben voor u, uw bedrijf en uw vastgoedportefeuille. “Ik wil betrokken zijn, vertrouwen wekken en mijn vakkennis inzetten”, zegt ze zelf. Begrijpelijke taal en scherpe tarieven zijn voor haar vanzelfsprekend. Dat zat er al op jonge leeftijd bij haar in en leidde er uiteindelijk toe, dat ze haar eigen advocatenpraktijk startte.
mr. R.T. de Weijer is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen.


Wilt u meer weten over mr. Roxy de Weijer? Of een afspraak maken? Gebruik dan een van de twee knoppen.

 

Raadpleeg mijn LinkedIn-profiel  Neem contact met mij op 

Contact

ROXY Advocatuur
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

E:  info@roxyadvocatuur.nl
W: www.roxyadvocatuur.nl
T:  079-7470236

KVK-nummer:  73048909
BTW-nummer: NL002218143B65
IBAN: NL90 KNAB 0257 9878 27
ten name van ROXY Advocatuur

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden
Klachtenregeling
Verklaring rechtsgebieden NOvA

Social media