• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wij leveren juridische hulp inzake contracten- en vastgoedrecht. Daarin willen wij de beste zijn. ROXY Advocatuur richt zich op drie groepen mensen die met ons vakgebied te maken hebben. Hen willen wij naar beste kunnen van dienst zijn.

ONDERNEMERS - Als ondernemer bent u een professional binnen uw branche. Maar wat buiten uw branche ligt en juridisch van aard is, kan een probleem worden. Denk bijvoorbeeld aan geschillen die voortvloeien uit bestaande overeenkomsten. Of het opstellen van nieuwe contracten. Maar ook algemene voorwaarden en privacy statements horen in dit rijtje, omdat zij geschillen helpen voorkomen. ROXY Advocatuur is u hierbij graag van dienst. 

VASTGOEDBEZITTERS - Weinig vastgoedbezitters vinden juridische vraagstukken leuk genoeg om zelf op te lossen. Vrijwel allemaal willen zij zich kunnen concentreren op de core business. Daarom laten zij juridische vraagstukken graag aan de expert over.
Huurovereenkomsten, overeenkomsten inzake aanneming van werk en samenwerkingsovereenkomsten zijn voorbeelden van gespecialiseerde juridische documenten die vastgoedbezitters graag aan ons toevertrouwen. Waarom? Omdat wij ze met onze gespecialiseerde juridische hulp helder en tegen een normaal tarief afwikkelen.

PARTICULIEREN - Ook een particulier kan tegen vraagstukken over vastgoed of contracten aanlopen. Denkt u maar aan de aanschaf van een huis, geschillen bij een verbouwing of meningsverschillen over erfgrenzen. Met onze expertise helpen wij om erger te voorkomen en uw juridische vraagstuk duurzaam op te lossen.
Ons kantoor kan u overigens niet op basis van gesubsidieerde rechtshulp van dienst zijn.

Aan een goede samenwerking gaat een goede kennismaking vooraf. ROXY Advocatuur vindt het belangrijk om u, uw bedrijf en uw branche te kennen om u van de best passende bijstand te kunnen voorzien. Hoe beter wij u kennen, des te makkelijker kunt u ons uw zaken laten behartigen. En u focussen op uw favoriete bezigheid: uw bedrijf runnen, uw vastgoedportefeuille beheren en van uw dagelijkse bezigheden genieten.

 

Overtuig uzelf: maak kennis met ROXY Advocatuur

BEL OF MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

 

Referenties

"Wij hebben het samenwerken met ROXY Advocatuur als zeer plezierig ervaren. Mevr. De Weijer heeft ons enorm geholpen in een zaak die tegen de VvE was aangespannen. Haar kennis en inzicht om de zaak tot een goed einde te brengen heeft ons vertrouwen in haar deskundigheid gegeven."
Aldus: Bestuur VvE Laan van Spieringshoek 21-117 te (3118 LM) Schiedam
"Ik ervaar mr. Roxy als een zeer professioneel en deskundige advocaat. Ze is zeer goed op de hoogte en reageert adequaat op de situaties. Gedurende mijn huurgeschil is ze goed bereikbaar en overziet ze de situatie perfect. De reisafstand tussen Zoetermeer en Oldenzaal is voor haar nooit een probleem."
Aldus: eigenaresse van Candy Corner in Oldenzaal

Contact

ROXY Advocatuur
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

E:  info@roxyadvocatuur.nl
W: www.roxyadvocatuur.nl
T:  079-7470236

KVK-nummer:  73048909
BTW-nummer: NL002218143B65
IBAN: NL90 KNAB 0257 9878 27
ten name van ROXY Advocatuur

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden
Klachtenregeling
Verklaring rechtsgebieden NOvA

Social media